فراخوان برگزاری کارگاه های دوره دیپلم پژوهشی سطح ۲

۰۱ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۳ کد : ۶۵ اخبار و رویدادها
فراخوان برگزاری کارگاه های دوره دیپلم پژوهشی سطح ۲

باتوجه به استقبال دانشجویان از کارگاه‌های دیپلم پژوهشی سطح 1 به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند "کارگاه‌های دیپلم پژوهشی سطح 2 " به زودی برگزار خواهد شد.  لذا خواهشمند است جهت ثبت نام در کارگاهها فرم زیر را تکمیل نمایید و به ایمیل کمیته تحقیقات ارسال نمایید.

Email: srcsavehums@gmail.com

* لازم به ذکر است صرفا به افرادی که در همه کارگاه ها شرکت کنند و موفق به نمره قبولی در آزمون پایانی شوند گواهی پایان دوره ارائه می شود.

همچنین به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و رعایت نکات بهداشتی، کارگاه های دوره دیپلم پژوهشی نیز برای دانشجویانی که در این دوره ثبت نام کنند به صورت الکترونیکی برگزار می شود. برنامه برگزاری کارگاه ها متعاقبا اعلام خواهد شد.

کلیه اطلاعیه‌ها در خصوص نحوه برگزاری کارگاهها، نحوه نصب نرم افزارهای لازم، چگونگی ورود به سیستم یادگیری الکترونیکی، برگزاری و شرکت در کلاس آنلاین هم زمان و نیز استفاده از ویدئوی ضبط شده کلاس ها از طریق اطلاعیه های آتی به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید.

کلید واژه ها: کمیته تحقیقات دانشجویی دیپلم پژوهشی سطح 2 کارگاه